Ön itt jár: Kezdőlap > Fűtő kazán > Bosch Condens 7000 W ZSBR 28-3 E ERP kondenzációs fűtő kazán

Bosch Condens 7000 W ZSBR 28-3 E ERP kondenzációs fűtő kazán

Bosch Condens 7000 W ZSBR 28-3 E ERP kondenzációs fűtő kazán Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
595.630 Ft (469.000 Ft + ÁFA)
Cikkszám: ROB_7738100430
Gyártó: Bosch kazán
Szállítási díj: 24.350 Ft

A Bosch Condens 7000 W ZSBR 28-3 E ERP kondenzációs fűtő kazán energiatakarékos, és csendes müködés közben. Kezelőbarát multifunkciónális kijelzővel rendelkezik.

Bosch Condens katalógus

 

Bosch Condens 7000 W ZSBR 28-3 E ERP kondenzációs fűtő kazán a Bosch legcsendesebb megoldása A Bosch Condens 7000 W speciális szivattyújának köszönhetően az egyik legenergiatakarékosabb kondenzációs kazán. I-COM távvezérlő rendszerrel kompatibilis, amely lehetővé teszi a kazán vezérlését telefonnal.
Magas műszaki tartalom, intelligens Bosch Heatronic® III diagnosztikai rendszer. A Condens 7000 W mindent kijelez, ami a kazán működésével kapcsolatos, így megkönnyíti a kezelő dolgát. Kategóriájában a leghalkabb készülék.
92%-os éves hatásfokkal segít az energiamegtakarításban anélkül, hogy a komfortérzet csökkenne, ugyanis a kondenzációs kazán az égéstermék hőjének legnagyobb részét felhasználja a fűtés során.

Takarékos és komfortos a Bosch Condens 7000 W mester az energiatakarékosságban. A kondenzációs technológia segítségével a tüzelőanyagból a maximálisan hasznosítható hő nyerhető ki, így a gázfogyasztás minimálisra csökkenthető. Ezen felül a Bosch Condens 7000 W kazán speciális szivattyújának köszönhetően energiatakarékos is. Ennek oka, hogy a nem szabályozott fűtésszivattyúk mindig maximális teljesítményen dolgoznak, pedig ez nem mindig szükséges. A kazán speciális szivattyújának teljesítményét automatikusan hozzáigazítja a fűtésteljesítményhez, így az áramfogyasztás lecsökken.

Bővített kapcsolási lehetőség, a kazán elektronikai panelja olyan rendszerek kialakítását teszi lehetővé, amelyek alacsonyabb kategóriájú készülékek esetén csak kiegészítő kapcsolómodulok használatával lehetségesek. Az új elektronika kiegészítő hőmérséklet érzékelők (előremenő, gyűjtőhőmérséklet), illetve kiegészítő szivattyú kapcsolását végzi immár a panelba integrálva.

A kazán előnyei
• Családi és sorházakba történő beépítésre is alkalmas
• Kezelőbarát multifunkcionális kijelző
• Szolárkompatibilitás az új szabályozóprogramnak köszönhetően
• Bővített rendszerkiépítési lehetőségek

Szezonális hatásfok 92%
Hangteljesítményszint, beltéri 52 dB
Teljesítmény max 26,6 kW
Teljesítmény min 6,5 kW
Magasság 850 mm
Szélesség 440 mm
Mélység 350 mm
Súly 50 kg
Védettségi fokozat IPX4D